SAUSKA boduje!

Sauska Tokaj získala na Majstrovstvách sveta Champagne & Sparkling 2 zlaté a 1 striebornú medailu!

CSWWC je najprestížnejšia medzinárodná súťaž, kde súťažia len šampanské a šumivé vína.

Na majstrovstvách sveta v Champagne & Sparkling Wine World Championships (CSWWC) tento rok bojovalo o medaily takmer tisíc šampanských a šumivých vín z 21 krajín. CSWWC je najprestížnejšia medzinárodná súťaž, kde súťažia len šampanské a šumivé vína. Tento rok sa po 11-dňovom degustačnom maratóne naslepo rozdalo 147 zlatých a 249 strieborných medailí.

Na našu veľkú hrdosť Sauska Brut zopakovala svoj minuloročný úspech a tentoraz sa medzi víťazov zlatých medailí zaradila aj Sauska Brut Magnum. Sauska Rosé Brut, podobne ako minulý rok, opäť získala striebornú medailu.

Všetky tri naše šumivé sú methode traditionalnelle, vyrobené výhradne z hrozna zozbieraného v Tokaji, a že okrem Chardonnay a Pinot Noir je v každej zmesi rozhodujúca prítomnosť autochtónnej odrody Furmint.

Ďakujeme za uznanie poroty a predovšetkým za podporu našim priateľom, vášnivým milovníkom skvelých sektov, bez ktorých by naša dobrodružná, krásna cesta nestála za nič.

Sme hrdí, že sme sa tento rok stali najúspešnejším maďarským vinárstvom a sme veľmi radi, že spolu s mnohými ďalšími sme nielen odvážnymi vojakmi, ale aj strategickými formovateľmi maďarskej revolúcie šumivých vín.

Zdroj: https://sauska.hu/en/blog/awards/sauska-tokaj-won-2-gold-and-1-silver-medals-at-the-champagne-es-sparkling-world-championship

Šampióni z najúspešnejšieho maďarského vinárstva

Tento nádherný úspech vám ponúkame aj my, stačí si objednať:

Sauska rose sekt – strieborná   https://wineco.sk/produkt/sauska-brut-rose/

Sauska Brut sekt – zlatá –  https://wineco.sk/produkt/sauska-brut-nv/